FSTA Årskonference 2015

FSTA inviterer endnu en gang personer og virksomheder, som har indflydelse på og erfaring med de forskellige fagområder inden for sygehusbyggeri og hospitalsdrift, til den årlige konference.

Den finder sted den 7.-9. oktober 2015 på Hotel Comwell i Kolding.

Årskonferencen giver deltagerne unik indsigt i hospitalernes konkrete behov, krav, udfordringer og muligheder indenfor drift, teknologi og arkitektur.

Programmet byder, foruden udstilling og erfaringsudveksling, på 19 interessante og forskellige indlæg. Et af dem er ”Open BIM”, der giver deltagerne mulighed for at tage en vandretur i en 3D virtuel BIM model. Det er en helt ny og virkelighedstro måde at opleve byggeprojekter på.

I år er det også muligt at blive inspireret på andre fronter. Karen-Marie Lillelund, der er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere, holder det første foredrag om ”Humor som et arbejdsredskab i processer”. Karen-Marie Lillelund har gjort det til sit mål at demonstrere humorens betydning for menneskeligt samvær og kommunikation. Oplev hvordan det ikke bare er en kliché, at alting bliver bedre og nemmere, hvis man kan le sammen, af og med sig selv og hinanden.

Se det fulde program 

Det er muligt at tilmelde sig hele konferencen (6.500 kr.) eller blot en enkelt dag (1.950 kr.).

Tilmeld dig allerede nu